top of page

FORMULES & MOGELIJKHEDEN

Een samenwerking kan tot stand komen op basis van verschillende formules

Formules: Over ons

HUURBASIS

VOOR KLEINE EN GROTE EVENEMENTEN

Indien u kiest voor het HUREN van één van onze voertuigen maken wij een prijs op maat. Dit hangt immers af van diverse factoren. Voor welke doeleinden zal het voertuig gebruikt worden? Voor welke periode? Welke opties worden er genomen? Zorgen wij voor het personeel en levert Booze Stop al dan niet de dranken (aan groothandelsprijzen), enz…

Formules: Welkom

OP BASIS VAN AFDRACHT

VOOR GROTERE EVENEMENTEN

Heeft u een publiek evenement en kiest u voor een bar op basis van AFDRACHT dan komen onze voertuigen ter plaatse met alles erop en eraan. Wij zorgen voor de dranken, de bekers of het glaswerk, de rietjes, het ijs, het fruit, enz… Onze personeelsleden zorgen voor een vlotte en snelle verkoop. Bij deze formule zal de klant geen huurprijs betalen voor de voertuigen. Bij deze formule dient de klant ook niet in te staan voor de inhuur van koelingen, taps, tenten, togen, personeel, enz... 

De klant investeert zelf niets en krijgt een zeer mooi percentage van de verkoop. 

Vermits de meeste voertuigen volledig geautomatiseerd zijn kunnen er na afloop van het evenement lijsten getrokken worden van het verbruik ter controle.

Deze formule is in de meeste gevallen financieel veel interessanter dan alles zelf te huren en er zelf mee aan de slag te gaan. 

Dit is de meest aangewezen formule voor organisatoren van festivals en concerten.

Formules: Welkom

MOBILE VILLAGE

COMPLETE CONCEPTEN MET EEN WOW-FACTOR

“Wat dacht u van een MOBILE VILLAGE? U boekt een compleet concept van drankentrucks, foodtrucks, dj-booth, meubilair, decoratie en last but not least een mobiel zwembad.
Kortom wij bouwen in no-time een complete setting voor een beachclub, bedrijfsevent, private event,  een cateringzone of zelfs een compleet vipdorp. En dat pgebouwd in 1 dag!
Vraag zeker naar onze mogelijkheden!

Formules: Welkom

EXTRA OPTIES

MEER SFEERBELEVING

Wenst u nog EXTRA’S zoals een bijhorend terras of leuke decoratie? Of wil u het entertainmentgehalte omhoog halen? Wat dacht u van een coyote ugly show bovenop de bar? Of plaats je liever een dj? Wil je het graag afgewerkt zien met licht en geluid, special-fx, enzoverder? Dan werken wij een COMPLETE FORMULE voor u uit. Samen met ons partnerbedrijf Concept Factory creëren wij de mooiste concepten.
Uiteraard is ook branding van de voertuigen mogelijk.

Formules: Welkom
bottom of page